Antagningsbesked – Jag kom in!!!

Vackraste universitetet i världen, i Indiana?

Idag fick jag ett mail om att jag fått ett mail från antagningen. Då jag öppnade det riktiga mailet så var det antagningsbeskedet – jag har kommit in!!!

Wow, jag är supernöjd och glad och taggad. Jag har några veckor på mig att tacka ja och det börjar i slutet av februari. Mitt i barnens sportlov, då vi egentligen ska vara på landet och åka skridskor och skidor och njuta av lugnet och stillheten och det (hoppas jag) vackra vädret hela vecken. Nu verkar det som om jag behöver bryta upp redan på onsdag morgon och bege mig till Friberga folkhögskola utanför Borås. Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det ännu, men det får jag jobba på en bra plan för. Kanske deras pappa kan ta halva veckan, eller dom kan vara hos någon kompis, eller dom kanske kan komma med!?

Dessutom så behöver jag tala med mitt vanliga jobb om att jag kommer jobba halvtid på kontoret och halvtid hemifrån i den mån det finns utrymme bredvid utbildningen. Det beror på hur intensivt de kommer lägga upp det. Jag har ju trots allt en ganska stor studievana och är van vid att ta in stora mängder information effektivt, så jag räknar med att jag kan göra båda parallellt med fokus på utbildningen slutet av veckan och fokus på företaget i början av veckan.

Jag är supernöjd och har börjat titta på YouTube-videos om storskaliga biodlingsföretag och det är helt enormt vad de har för skala på sina företag. Det största företaget i USA med biodlings har 80 000 bisamhällen!!

Och jag som har känt mig både modig och djärv i mina planer på 3-400 och på sikt 600 samhällen. Det är både spännande och skrattretande i lika doser att få se hur det kan skötas! Fram för allt så är det inspirerande 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Please Wait